Duurzame bouwproducten

Natuursteen is een duurzaam product dat zowel binnen als buiten uitermate geschikt is voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. In onze eigen fabriek met computergestuurde machinepark kunnen onze vakmensen alle mogelijke bewerkingen met natuursteen uitvoeren. Door onze eigen productiecapaciteit zijn wij zeer flexibel en kunnen indien gewenst op korte termijn alle denkbare bouwproducten leveren.

Kennis, connecties en concurrerend

Onze jarenlange ervaring met de import, productie, montage en renovatie van natuursteen heeft geresulteerd in uitstekende nationale- en internationale contacten en een schat aan ervaring. Door rechtstreekse import uit Europa, Azië en Zuid Amerika kunnen wij tegen een zeer aantrekkelijke prijs- kwaliteitverhouding alle mogelijke maatwerk en serieproducties leveren. Zowel de kwaliteit van de steen als de kwaliteit van de bewerking is hierbij van groot belang.

Vakmanschap

Boot Natuursteen is voor ondernemers in de bouwsector al decennia een vertrouwd adres omdat wij bewezen hebben te beschikken over vakmanschap. Wij hebben immers ruim 100 jaar ervaring in natuursteen! Neem voor een deskundig advies vrijblijvend contact met ons op.