Topsport in natuursteen

Exclusieve projecten is binnen ons bedrijf wel een hele bijzondere en aansprekende afdeling. Hier verzorgen wij voor onze klant de meest luxueuze badkamers, vloeren, wanden, lambrisering of wat u maar wenst. In ‘Natuursteen Nederland’ staat deze afdeling bekend om zijn zeer exclusieve badkamerinrichtingen welke wij onder andere verzorgen voor de Royal Van Lent Shipyards.

Exclusieve uitstraling

Natuursteen is een mooi en duurzaam product. Het is vooral ook een product dat uniek is door de exclusieve uitstraling. Dit komt in het bijzonder tot uiting bij de inrichting van bijvoorbeeld prachtig uitgevoerde badruimten en toiletten. Maar ook met andere interieurafwerkingen, zoals vloeren en wanden, is deze exclusieve uitstraling te realiseren.

Architecten, bouwbedrijven en scheepswerven

Gerenommeerde architecten, bouwbedrijven en scheepswerven hebben inmiddels de optimale route naar de meest fraaie en exclusieve natuursteenafwerkingen gevonden. Zij laten zich daarbij graag leiden door onze kennis en expertise bij de keuze en toepassing van het natuursteen en de productie van de bijzondere maatwerkoplossingen.