Grafstenen en Grafmonumenten

Op onze website vindt u een selectie van de grafmonumenten die wij kunnen leveren. Daarnaast bent u zonder afspraak van harte welkom in onze uitgebreide showroom en showtuin met ruim 200 grafstenen en gehele grafmonumenten. Door onze uitgebreide collectie kunnen wij iedereen een passend monument bieden. Een gedenkteken is in onze ogen zeer bijzonder en persoonlijk. Daarom kunt u desgewenst samen met een van onze deskundige adviseurs een geheel persoonlijk grafmonument of grafsteen ontwerpen.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen regels met betrekking tot een grafsteen / grafmonument. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door de beheerder van de begraafplaats of een medewerker van Boot Natuursteen. Binnen de afmetingen die de betreffende begraafplaats voorschrijft, zijn we vrij om met de nabestaanden een grafsteen / grafmonument te ontwerpen. Ongeacht of er in de grafsteen natuursteen, RVS of glas verwerkt wordt, of een combinatie van deze materialen.

In alle rust

Een grafsteen kopen voor uw dierbare is een emotionele aangelegenheid. U kunt u op onze website over grafstenen online laten informeren. Daarnaast zijn onze adviseurs graag bereid u te voorzien van een deskundig advies. Er dient onder andere een keuze gemaakt te worden met betrekking tot het materiaal van het grafmonument. Geeft u de voorkeur aan een natuursteen graf (natuursteen grafsteen), of kiest u liever voor een van de glazen grafmonumenten? Wanneer u een grafsteen kopen gaat, dan kunnen daar eventueel ook grafaccessoires aan toegevoegd worden zoals een vaas, lantaarn en/of ornament. Grafaccessoires kunnen ook op een later moment worden toegevoegd aan het monument. Uiteraard bent u van harte welkom om u in alle rust te oriënteren in onze showroom en showtuin. Daar kunt u op uw gemak onze natuursteen grafmonumenten, grafzerken en glazen grafstenen bekijken. Heeft u zelf al een idee met betrekking tot het monument, dan kunt dit vrijblijvend verder uitwerken met een van onze adviseurs.

Urnen

Voor de asbestemming heeft Boot Natuursteen een grote collectie urnen. Kijk voor onze uitgebreide collectie op www.memorieurnen.nl. Of kom ook hiervoor zonder afspraak en geheel vrijblijvend langs in onze showroom.