Persoonlijke grafaccessoires

Grafaccessoires zoals lantaarns, beelden, kruizen, boekjes en vazen worden regelmatig aan een grafmonument toegevoegd. Door toevoeging van deze accessoire maakt u een grafmonument nog persoonlijker. Een porseleinen foto, een bronzen vogeltje of iets dergelijks verfraaien een monument vaak op een manier die past bij de overledene. De meeste grafaccessoires worden gemaakt van brons, natuursteen, aluminium, porselein, glas of RVS.

Bijpassende accessoires

Voor ieder grafmonument kunnen wij bijpassende accessoires leveren. Zowel vazen, lantaarns, kruizen als beeldjes zijn beschikbaar van klassiek tot modern. Het is uiteraard ook mogelijk losse grafaccessoires te bestellen om toe te voegen aan een reeds geplaatste grafmonument. Alle grafaccessoires kunnen wij u uitgebreid laten zien in onze showroom. Weet u nog niet of uw voorkeur uitgaat naar een foto op porselein, lantaarn of een natuurstenen vaas, kom dan langs in onze showroom en laat u vrijblijvend informeren door een van onze adviseurs.

Portret of afbeelding

Ook als uw voorkeur uit gaat naar een gestraald of met de hand gegraveerd ornament dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Een portret of een afbeelding laten wij meestal door een kunstenaar aanbrengen. Deze is in staat om vrijwel alle afbeeldingen op een bijzondere manier op een monument weer te geven. Het is ook mogelijk een afbeelding te laten laseren. Hierbij wordt een afbeelding ingescand en daarna gelaserd op graniet, glas of roestvrijstaal.

Grafaccesoires vastzetten

We raden aan de grafaccessoires door ons vast te laten zetten op het grafmonument. Dit om te voorkomen dat ze kwijt raken of omvallen en zo het grafmonument beschadigen.