Sinds 1902 specialisten in natuursteen 0252 413 307 Bel ons info@bootnatuursteen.nl E-mail
logo Boot Natuursteen

Exclusieve projecten

Exclusief natuursteen

Natuursteen is een prachtig en duurzaam kwaliteitsproduct waarmee de meest fraaie interieurs gerealiseerd kunnen worden. Door de enorme diversiteit aan materialen, van kalksteen tot graniet, van effen tot zwaar getekend / geaderd en een uitgebreid palet aan kleuren, kan er voor ieder interieur en iedere stijl een passend materiaal geleverd worden. Dit komt in het bijzonder tot uiting bij de inrichting van bijvoorbeeld prachtig uitgevoerde badruimten, trappen en keukens. Maar ook met andere interieurafwerkingen zoals vloeren en lambriseringen, kunnen we deze exclusieve uitstraling realiseren. Laat u verrassen door de oneindige mogelijkheden van natuursteen.

Architecten, bouwbedrijven en scheepswerven

Exclusieve projecten is binnen ons bedrijf een wel hele bijzondere en aansprekende afdeling. Hier verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de meest luxueuze badkamers, vloeren, wanden, lambrisering, trappen of wat u maar wenst. Gerenommeerde architecten, bouwbedrijven en scheepswerven hebben inmiddels de optimale route naar de meest fraaie en exclusieve natuursteen afwerkingen gevonden. Zij hebben ervaren dat men de meest uitdagende werken met een gerust hart bij ons onder kunnen brengen. Daarnaast laten zij zich graag bijstaan met onze kennis en expertise bij de keuze en toepassing van de verschillende natuursteen soorten en de productie van bijzondere maatwerkoplossingen. In ‘Natuursteen Nederland’ staat onze afdeling exclusieve projecten bekend om zijn zeer exclusieve interieurwerk welke wij onder andere verzorgen voor de Royal Van Lent Shipyards.

Eigen werkplaats

In onze moderne werkplaats met computer gestuurde machinepark werken wij dagelijks, met een vaste ploeg ambachtslieden, op een hoog niveau aan allerlei projecten voor diverse opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de verschillende materialen blijken wij keer-op-keer in staat te zijn om hoogwaardig werk af te leveren binnen vooraf gestelde parameters. Dit resulteert in collegiale langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers. Velen van hen beschouwen ons als een verlengstuk van hun eigen organisatie. En dat is onze winst!

“Rijkdom” creëren met natuursteen

Exclusieve natuursteen soorten zijn uitermate geschikt om toe te passen in uw interieur. De uitstraling welke we met natuursteen kunnen creëren is met geen ander materiaal te vergelijken. Het op de juiste manier toepassen van de verschillende natuursteen soorten maakt uw woning luxer en waardevoller. Zo kan natuursteen uw leven verrijken door het genot dat uw fraaie badkamer, keuken, vloer, trap of lambrisering u geeft. Deze “rijkdom” is niet in geld uit te drukken maar is een gevoel. En dat gevoel heet natuursteen.
Hulp nodig?